Való kommunikáció nagy kihívást jelenthet a legnehezebb dolog

Szinte biztos hogy akkor találkozik sokkal kevésbé a turisták vagy más fotósok,

Szinte biztos hogy akkor találkozik sokkal kevésbé a turisták vagy más fotósok,De mindenekelőtt kapsz lélegzetelállító képek Híres helyek vagy lélegzetelállító kilátások, hogy lesz egy ideig csak magadnak. A napfelkelte és a naplemente a fotósok kedvenc napjai közé tartozik egy órával napkelte után vagy röviddel napnyugta előtt a lágy, meleg hangok nevezik az arany óra röviddel naplemente után, a “kék óra” jön újra – a pillanat, amikor az ég még kék, de ugyanakkor az utcai lámpák már világít. Mielőtt megy vadászat a tökéletes fotók, alaposan megismerje magát az úticél. Személy szerint erre a célra, jobban szeretem a különböző útmutatók-legyen az elektronikus az olvasó vagy a klasszikus könyv továbbá, érdemes olvasni internetes cikkek, blogbejegyzések vagy vitafórumok, ahol megtalálható ellenőrzött információkat azoktól, akik a kiválasztott helyet látogatott.

Nem kevesebb, mint egy jó információforrás a helyi fotósok-vegye fel velük a kapcsolatot, biztos vagyok benne, hogy szeret önszántából rendezni, vagy akár csatlakozni és vezetni az interneten számos speciális szerver működik. Csak a rekord – próbálja meg beírni a kifejezést legjobb úticél Thaiföldön a keresőmotor, majd nézd meg a talált eredmények számát beszélj az emberekkel és tiszteld őket néhány, a legérdekesebb képeket, hogy lehet, hogy a nyaralás képek a helyi lakosok.

Sajnos ez jelent egy nagyon nehéz feladat sok fotós a bennszülöttekkel

Sajnos ez jelent egy nagyon nehéz feladat sok fotós a bennszülöttekkelHogy elérje őket egyáltalán-meg kell legyőzni a félelmek a félreértés, elutasítás, vagy akár a düh. Ne szégyenlősködj, hogy engedélyt kérsz tőlük. Közeledj az idegenekhez melegséggel és nyitottsággal. Először is, legalább közben alkalmi chat, csak később jön megkérdezni, ha lehet fényképezni őket. Cserébe, hogy tegye után a fotózás kis díjat vagy például vásárolni a szuvenír, ha ajánlatok, fizetni valamit az ország, ahonnan jöttél, később, hogy küldjön nekik egy végső foot de ami a legfontosabb udvariasság köszönöm a képet, az idejüket, és az utat, hogy mosolyogjanak.

Városokra vagy emlékművekre történő lövöldözéskor mindig tartsa tiszteletben a területen érvényes szabályokat. Nem mindenhol lehet például vakut használni legyen múzeumokban vagy galériákban, mert a hirtelen átszúró fény károsítja a kiállítási tárgyakat, valahol, fényképezés teljesen tilos ne felejtsd el, hogy vegye figyelembe más fotósok legyen óvatos, hogy véletlenül nem adja meg valaki lövés. Néha, természetesen, ez lehet bonyolult, különösen a túlexponált helyeken, ahol a kamera gyorsan megragadja egymás kezét, de legalább az alapvető tisztesség mindig kifizetődő ha valaki a kilátás útjába áll, álljon félre és várjon legközelebb valaki más viszonozza a szívességet háromlábú használata az állvány egy kiváló eszköz, amely határozottan érdemes nem alábecsülni.

Ez lehetővé teszi, hogy nem csak hogy állítsa be az ideális helyzetben a kamera,

Ez lehetővé teszi, hogy nem csak hogy állítsa be az ideális helyzetben a kamera,De mindenekelőtt, hogy fenntartsa azt a csatlakoztatott eszköznek köszönhetően lehetősége van a teljes összetétel tökéletesítésére, az expozíciós beállításokra vagy a fókuszpontokra való nagyobb odafigyelésre, valamint fejlettebb technikák HDR, time lapse, long expections, focus stacking, panorama használatára vannak állványok lőni a kulcsot, rájön, még több amatőr fotósok, ezért az elmúlt években élesen nőtt a népszerűsége az úgynevezett könnyű utazási állványok, amelyek nem vesznek fel túl sok helyet, ők egy jó helymegtakarítás és hordozható, de ez szolgál majd majdnem olyan, mint a professzionális is.

Az állvány azt is lehetővé teszi, hogy hosszabb exponálási idő esetén fényképezzen anélkül, hogy a fénykép elmosódna a hosszú exponálási idő miatt használhatja ezt, például, amikor a felvétel vízesések, ahol a hatása tej víz érhető el az állvány pótolhatatlan, ha csillagokat és alacsony fényviszonyokat lát. Az állványnak köszönhetően még rosszabb fényviszonyok mellett is maximalizálhatja a képminőséget alacsony ISO, nagy rekesznyílás, hosszú idő alatt ha egy állvány, ne félj, hogy teljes mértékben kihasználják a kreativitás. Játssz a kamera kézi beállításaival és kísérletezz.

Ugyanakkor, azonban nem vonatkozik, hogy nélkül egy állvány nem tudja megtenni még én sem viszem magammal mindenhová, mégis lehetséges csodálatos képeket készíteni a tájkép fényképezésnél azonban a vízfolyás, a naplementék és a napfelkeltek, az önarcképek vagy alacsony fényviszonyok esetén az állvány több, mint amire szüksége van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *