A fogyás számít

Fogyás könnyebb mondani, mint megtenni, és nincs egy mágikus pirulát, hogy vegye le a fontot. Ehelyett több kalóriát kell égetnie, mint amennyit bevesz. Ez magában foglalja az egészséges táplálkozás, valamint a kombináció a kardio és erősítő edzés. Készen áll a makacs fontok eldobására? Íme egy pillantást néhány, a legjobb kardio és erő-edzés gyakorlatok fogyás, valamint tippeket, hogy aktív legyen a nap folyamán. A kardiovaszkuláris edzések vagy egyszerűen a kardio növelik a pulzusszámot.

Ezek közül néhány a leghatékonyabb formája a testmozgás fogyás, mert minél nagyobb a szívverés, annál több zsírt éget, magyarázza Multazim Shaikh, fitness edző, táplálkozási . A testsúlycsökkenéshez vagy a fogyás fenntartásához hetente legfeljebb 300 perces mérsékelt fizikai aktivitásra van szükség a Mayo Klinika szerint. Ez átlagosan körülbelül 60 perc, heti öt nap.

Fizikailag fittebb legyen

1Ha elfoglalt, szét a kardio három kisebb edzések egy nap. Egy példa: gyakoroljon 20 percet reggel a munka előtt, sétáljon 20 percet az ebédszüneten,majd vacsora után 20 percig gyakoroljon. Nem kell nagy intenzitással edzenie, hogy lefogyjon. Ha egy kezdő, vagy fizikai korlátai, alacsony intenzitású kardio is segít kalóriát éget, csepp font. Ezek az edzések közé tartozik a kocogás, kerékpározás, erő séta, úszás, aerobik. Kezdje lassan, fokozatosan fel az intenzitást, ahogy alkalmazkodik az új rutin.

Célja 60 perc alacsony intenzitású kardio heti öt nap. Ahogy fizikailag jobban illeszkedik, vigye a kézi súlyokat kocogás, séta vagy aerobik közben. Ez a cardio edzés nőtt a népszerűsége miatt, hogy képes maximalizálni kalóriaégetés, valamint a zsírégetést. Ez magában foglalja a testmozgás intenzív kitörését a pulzusszám növelése érdekében, amelyet 15 másodperc pihenés követ. A HIIT nagyszerű, ha nincs sok ideje. Te képes gyakorolni egy rövidebb ideig, de befejezni egy intenzívebb, megerőltető edzés. Ennek eredményeként az edzés után órákig továbbra is kalóriát éget, jegyzi meg Shaikh.

Amikor az élet elfoglalja magát, hajlamosak vagyunk a személyes egészségünket és jólétünket a hátsó égőre helyezni. Az egészségünk gondozásának azonban mindenki prioritási listájának tetején kell lennie.Az emberek gyakran elhalasztják a fitness rend fenntartását a legtöbb edzés hosszabb időtartama miatt. Azonban ők nagyobb valószínűséggel marad elkötelezett, motivált, hogy gyakorolja a napi hosszabb ideig, amikor ők csinál edzések, hogy csak az utolsó fél óra vagy annál kevesebb.

Edzés vagy olyan testmozgás, amely a legjobb a fogyáshoz

2Ebben a roundup post, összegyűjtöttük 11 jó reggelt gyakorlat rutinok, hogy jumpstart az anyagcsere első dolog, miután az ágyból.

Ezeket a gyakorlatokat fél óra vagy annál kevesebb idő alatt lehet elvégezni, a legtöbb rutin nem igényel speciális felszerelést.Gyengéd emlékeztetőként, a sérülések megelőzése érdekében mindig végezzen megfelelő nyújtást az edzés előtt. Kezdje egy bemelegítő rutin, mint a menetelés helyett. Továbbá ne felejtsd el lehűlni a gyakorlatok befejezése után. Nincs egy edzés vagy egyfajta gyakorlat, amely a legjobb a fogyáshoz. Valójában három van: kardiovaszkuláris testmozgás, erősítő edzés, rugalmasság vagy nyújtás.

Ahhoz, hogy hatékonyabban fogyjon, az összes ilyen típusú tevékenységet egy teljes programba foglalja. Ha kiegyensúlyozott edzésprogramot hoz létre, akkor valószínűleg gyorsabb eredményeket fog látni a skálán. A futás kardiovaszkuláris tevékenység. Ahogy az úszás, a biciklizés és a gyors gyaloglás is. Bár a súlyemelés növeli a pulzusszámot, és a normálisnál nehezebben lélegzik, izomerősítőnek, nem kardiovaszkuláris aktivitásnak tekintik. A kardiovaszkuláris aktivitás javítja a szív és a tüdő működését is.

Bár ez közvetlenül nem járul hozzá a fogyáshoz, segít a szervezetnek a nap folyamán jobban teljesíteni, ami segíthet abban, hogy aktívabb maradjon, még akkor is, ha nem gyakorol. Gondja van a fogyással? Vagy szeretne gyorsabban veszíteni? A megfelelő helyre jöttél. Készüljön fel a fogyásra éhség nélkül. Hagyományos elképzeléseink a fogyásról-kevesebbet eszik, többet mozog – sok akaraterőt igényel.

Nem csak a kalória számít a fogyásban

3Kalóriaszámlálás, edzés órákon át minden nap, és próbálja figyelmen kívül hagyni az éhség? A Dietdoctornál úgy gondoljuk, hogy ez szükségtelen szenvedés, és valószínűleg időpocsékolás és értékes energia.

Végül az emberek gyakran feladják. A kalóriák számlálására való túlzott összpontosítás minden bizonnyal nem sokat tett a jelenlegi elhízási járvány megfordításához.Szerencsére lehet, hogy van egy jobb út.A lényeg? A kalória nem az egyetlen dolog, ami számít a fogyásban. A súlya hormonálisan is szabályozott. Ha csökkenti az éhséget, valamint a zsírraktároló hormon, az inzulin szintjét, akkor valószínűleg könnyebb lesz a túlsúly elvesztése. Ha azt szeretnénk, hogy lefogy, úgy kezdődik, elkerülve a cukor, keményítő (mint a kenyér, tészta, burgonya). Ez egy régi ötlet: legalább 150 évig hatalmas számú súlycsökkentő étrend volt, amely kevesebb szénhidrát fogyasztásán alapult.

Újdonság az, hogy több tucat modern tudományos tanulmány bizonyította, hogy igen, átlagosan alacsony szénhidráttartalmú lehet a leghatékonyabb módja annak, hogy lefogy, miközben lehetővé kell tenni, hogy lefogy minden diéta, néhány úgy tűnik, hogy könnyebb, és néhány, hogy ez sokkal nehezebb. Az alacsony szénhidráttartalmú étrend fő előnye, hogy kevesebbet akar enni. Még a kalóriák számlálása nélkül is, a túlsúlyos emberek kevesebb kalóriát fogyasztanak alacsony szénhidrátban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *